Ivana Milutinovića 81b
Beograd, Borča
011/208-77-87, 208-77-88

O Proizvođaču

Turski Brend CLEANVAC iza sebe ima 12 godina iskustva u proizvodnji profesionalnih industrijskih mašina iz čijeg programa prednjače mašine za pranje i centrifugiranje tepiha kao i automatske mašine za trešenje tepiha. Veoma visok i dokazan kvalitet kao i pristupačna cena CLEANVAC proizvoda doveo je do toga da su ove mašine veoma tražene u Evropi a posebno na prostorima Srbije , Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore gde je za pomenute zemlje firma Euro Original d.o.o. iz Beograda dobila eksluzivno zastupništvo.

Evropski kvalitet

CLEANVAC centrifuge kao i tresači za tepihe su proizvedeni u skladu sa Evropskim standardima tako da svi proizvodi poseduju “CE” dekleraciju kao i EUR-1 Obrazac, što je još jedan dokaz da ovi proizvodi ispunjavaju visoke Evropske standarde.

Prednosti "CLEANVAC" centrifuga

Prohromski perforirani bubanj

Ono što izdvaja CLEANVAC centrifuge za tepihe od sličnih proizvoda jeste izuzetno smiren i tih rad, kvalitet sastavnih delova kao što je bubanj koji je kod CLEANVAC mašina sačinjen od nerđajućeg čelika (PROHROMA) debljine 3 mm, što se do sada u praksi pokazao kao jedan od najboljih materijala za izradu ovog dela mašine, jer je otporan na velika ugibanja prilikom centrifugiranja, što kod drugih materijala može dovesti do oštećenja bubnja tipa naprslina ili pucanja.

Još jedan od veoma važnih aduta CLEANVAC centrifuga za tepihe je takozvani “GEAR BOX”. To je jednostavan mehanički deo koji mašini obezbeđuje veoma mekan start i postepeno ali brzo dostizanje maksimalne brzine bubnja od 1200 obrt/min u svega nekoliko sekundi, bez upotrebe elektronskih komponenata kao što su frekventni regulator čija pouzdanost zavisi od mnogo faktora.

GEARBOX“GEARBOX” je deo koji obezbeđuje mašini da samostalno od trenutka uključenja do maksimalnih 1200obr/min potroši svega nekoliko sekundi uz veoma miran i tih start. Ovo je veoma važna činjenica ukoliko se centrifuga koristi u servisima koji imaju veliki obim posla jer je vreme za ispiranje i centrifugiranje kraće nego kod mašina koje koriste frekventni regulator, jer ovim mašinama sa frekventnim regulatorom je potrebno prilično duže vreme zaletanja motora gde se pritom i ubrzanje ručno podešava preko potenciometra, za razliku od CLEANVAC centrifuga koje ovo sve rade automatski. U sklopu mašine je i tajmer koji automatski reguliše dužinu rada procesa ispiranja i centrifugiranja tepiha sa podešavanjem od 0 do 12 min. Nakon procesa centrifugiranja bubanj koji se okreće zbog inercije se za svega nekoliko sekundi zaustavlja pomoću hidraulične kočnice, slično kočionom disku na automobilima. .

Tehničke karakteristike

 

RL 1400 T

RL 1200 T

Napajanje (V/Hz)

380/50 380/50

Snaga motora (KW)

5,5 5,5

Brzina bubnja (rpm/min)

1200 1200

Korisna dužina bubnja (m)

3,2 2,7

Unutrašnji prečnik bubnja (cm)

40 32

Unutrašnji prečnik oplate (cm)

47 38

Debljina lima INOX bubnja (mm)

3 3

Dimenzije DxŠxV (m)

3,8 x 1,1 x 1,4 3,2 x 1,0 x 1,1

Težina (Kg)

570 450

 

Kvalitetna, brza isporuka i garancija

Garancija za CLEANVAC centrifuge i automatske tresače tepiha je 24 meseca od dana isporuke mašine. Svaki kupac uz kupljenu mašinu dobija uputsvo za upotrebu u kome nalazi opis za održavanje mašine u toku eksploatacije. U garanciji su obuhvaćeni svi delovi mašine osim potrošnih delova kao što su : Remeni (kaiševi), kočione pločice, kaiševi za trešenje kod HTM serije mašina, osim ako se oštećenja na istim uoče u prvih 60 dana eksploatacije od dana isporuke. Svim našim zainteresovanim kupcima nudimo demonstraciju rada centrifuge i mašine za trešenje u našem servisu. Rok isporuke za najtraženije modele RL 1400 T i RL 1200 T može biti do 48h, jer određeni broj ovih mašina imamo skoro uvek na lageru. Rok za isporuku od dva dana se odnosi i na celu teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore jer imamo organizovani transport u zemlji i inostranstvu. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati .

Uvoznik i distibuter

Euro Original d.o.o.
Ivana Milutinovića 81 b
11211 Beograd, Borča
Tel.: +381 11 208 77 87 PRODAJA Tel.: +381 11 208 77 88 SERVIS
Fax.: +381 11 3321 666
E- mail : office@eurooriginal.rs

 

Prohromski perforirani bubanj debljine 3mmTimer za dužinu rada centrifugeKočioni disk - zaustavlja bubanj u par sekundi© Eurooriginal d.o.o.